tips Følg oss på facebook
SKISMØRING OG SKISTELL

Swix har vært ledende på skismøring og tilbehørsartikler siden 1946. Tre-farge ideen med rødt for varmt, grønt for kaldt og blått for vanlige forhold, ble introdusert da Swix kom på markedet og ble med en gang en suksess.

I dagens sortiment er glidvokssystemet Cera NovaX et vesentlig element. Det dekker alle behov for gli innenfor alpint, snowboard og langrenn.

Når det gjelder festesmøring har vi systemet KRYSTAL LINE med tørrvoks og klistere tilpasset konkurranseløpere, og ellers en rekke produkter for tur- og rekreasjonsløpere.

Våre produkter er alltid under skiene til deltagerne i World Cup renn, og våre rennservice folk er alltid på plass for å bistå nasjonenes og skifabrikkenes personell. Vi er stolte av å kunne konstaterer at vi i dag er det ledende merket innen World Cup Racing.

Skismøring er ikke bare vesentlig for å oppnå god gli. For alle skiløperkategorier betyr godt smurte ski bedre kontroll, bedre svingegenskaper og bedre beskyttelse av sålematerialet. Det samme gjelder for snowboard. Vår F4 Universalsmøring er et godt alternativ for alle som søker en enkel og god glidvoksbehandling.

Skismøringen er den kritiske forbindelsen mellom skisålen og snøen. På våre web sider vil du finne informasjon om bruken av de forskjellige produktene og når de skal brukes, både for konkurranseløpere og rekreasjonsløpere.

God behandling av ski og brett lønner seg – og gir resultater!

 

 


SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste