tips Følg oss på facebook
SWIX VX - Ny festesmøring med mer fluor

For sesongen 2014-15 har vi utviklet to nye festevokser beregnet på racing. Disse forhåndslanseres nå i SWIX RACING CENTER butikker rundt om i landet. Dette er ”toppingvokser” som du legger på som siste lag utenpå andre festevokser, maks et par lag. Etter tester viser dette seg å være spesielt gode vokser på høy luftfuktighet.

 

 

 

VX43   HIGH FLUOR HARD WAX.
Festevoks med høyt fluorinnhold. Meget bra ved høy luftfuktighet. Brukes som siste lag. Gir bedre glid og lettere føring. Reduserer risiko for ising. 45 g.
          VX53   HIGH FLUOR HARD WAX.
Festevoks med høyt fluorinnhold. Spesielt bra ved høy luftfuktighet. Brukes som siste lag. Gir bedre glid og lettere føring. Reduserer risiko for ising. 45 g.

Festevokser og klistere

Festevokser og klistere for langrenn utgjør i tillegg til glivokser, en annen viktig del av vårt produktsortiment. Klassisk langrenn øker jevnt og trutt i popularitet og er en sunn måte å trene på. VR- og V-voksene er beregnet på «tørre» spor, mens klistrene er beregnet for «våte» og isete spor.

Våre produkter brukes jevnlig innen alle disipliner av World Cup (både langrenn, alpint, skiskyting og hopp) hvor vi er representert med våre Swix Racing Service Teams. Vi er stolte av å kunne si at gjennom alle de årene vi har vært til stede har vi vokst til å bli en ledende leverandør innen World Cup.

Husk at voks er den siste viktige forbindelsen mellom sålen og snøoverflaten. Les mer om generell smøring med tørrvokser her.

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste