tips Følg oss på facebook
LFX-vokser – med fluorkarboninnhold

LF står for «lavere fluorinnhold». Basis for serien er hydrokarbonvokser, tilsatt en lav andel av fluorkarbonmateriale. Brukes ofte til trening, men også til renn med Cera F som ytterste lag eller alene til renn ved lav temperatur. Fargekoding og bruksområder er sammenfallende med HFX-linjen. Leveres i pakninger på 60, 180 og 900 gram. LFX-voksene er lysere i fargen enn CHX-voksene.

FUTURE CERA® – Gled deg med mer naturvennlig skiløping!
Swix FUTURE CERA®, en ny teknologi som er et bidrag til å gjøre våre produkter mest mulig naturvennlige. I FUTURE CERA®-teknologi anvendes råvarer der nedbrytning av fluorforbindelser skjer raskere enn tidligere. Gjennom lanseringen av FUTURE CERA® er Swix det første skismøringsfirma som tar i bruk denne teknologi, uten at det har påvirket produktenes friksjonsnedsettende egenskaper.

LF03X
LF3X Pulver for ekstremt kalde forhold,
Temperaturområde fra -12°C til -32°C.
En hard voks i pulverform med fluorkarboninnhold. Brukes på finkornet snø ved meget lave temperaturer. Enkel å varme inn med smørejern. Enkel å sikle. Bidrar også til reduksjon av beleggslitasje på kaldt, aggressivt snøunderlag.
  LF04X
Temperaturområde fra -12°C til -32°C.
Anbefalt smørejerns temp: 155°C.
En ny kald voks for forhold med tørr friksjon, som perfekt kan brukes alene som en racingvoks når luftfuktigheten er lav. Den fungerer veldig godt på kunstsnø og har en god holdbarhet.
I den varmeste delen av temperaturområdet, og ved høy luftfuktighet, vil Cera F pulver som FC04X øke ytelsen.
  LF05X
Temperaturområde fra -8°C til -14°C.
Anbefalt smørejerns temp: 150°C.
5-Serien er helt ny i Cera Nova X-linjen, og utfyller gapet i hardhet mellom 4 og 6-voksene. Den er enklere å jobbe med enn 4-serien, men gir fremragende gli egenskaper innenfor sitt temperaturområde, og har svært god holdbarhet.
Voksen kan brukes som racing voks alene, men brukes ofte også som underlagsvoks for Cera F, som FC05X.
  LF06X
Temperaturområde fra -5°C til -10°C.
Anbefalt smørejerns temp: 145°C.
Vår standard LF6 har vært en av de største suksessene i det gamle Cera Nova-systemet, og gjennom omfattende testing har vi ikke funnet noe bedre.
Denne voksen er meget allsidig. Bruksområdet strekker seg fra underlagsvoks for Cera F pulver, racingvoks og base-prep voks for kald-ski. LF06X har god holdbarhet og gir meget god gli både på natur- og kunstsnø.
Brukes LF06X som underlagsvoks for Cera F, anbefaler vi det nye FC06X pulveret.
  LF07X
Temperaturområde fra -2°C til -8°C.
Anbefalt smørejerns temp: 140°C.
En ny og forbedret voks som fungerer godt i normale vinterforhold under frysepunktet. Hardheten gjør den lett å arbeide med og å få et godt sluttresultat.Kan brukes som en racing voks ved lav luftfuktighet, men fungerer også strålende som treningsvoks.
Brukes LF07X som underlagsvoks for Cera F, anbefaler vi det nye FC07X pulveret. 
  LF08X
Temperaturområde fra -4°C til +4°C.
Anbefalt smørejerns temp: 130°C.
En videreføring av vår standard LF8, en populær voks for både grunnpreparering og trening. Den kan også benyttes som en racing voks, fortrinnsvis med Cera F pulver på toppen. Lett å smelte og svært praktisk å arbeide med.
Brukes LF08X som underlagsvoks for Cera F, anbefaler vi FC08X pulver.
LF10X
Temperaturområde fra 0°C til +10°C.
Anbefalt smørejerns temp: 120°C.
En ny voks i Cera Nova X-linjen som er litt hardere enn den gamle LF10.
Testresultater viser at en litt hardere voks fungerer bedre i dette temperaturområdet, spesielt merkbart er dette, når den brukes alene. Justert hardhet gjør også voksen mer slitesterk enn før. Dette er en god voks for grunnpreparering, men også en fin treningsvoks. I racing anbefaler vi voks med høyt fluor innhold i dette temperaturområdet, men med et pulver på toppen kan LF10X brukes med godt resultat. FC10X pulver vil da være det naturlige valget.
 
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste