tips Følg oss på facebook
SWIX TECH WEAR

Funksjonell bekledning har blitt en nødvendighet for alle som driver fysisk trening, uansett nivå. Når man driver fysisk trening har ofte den gode følelsen sammenheng med hva slags utstyr man bruker.

Vårt hovedmål er å bidra til at alle får en så god opplevelse som mulig gjennom bruken av våre produkter. Vi tilbyr bekledning som er tilpasset et utall av aktiviteter og funksjonalitetsnivåer. Uansett toppidrettsutøver eller mosjonist, vil man bli fornøyd med bekledning fra oss.

Sjekk ut vinterens nye farge Crazy Black både på skidresser og jakker!

Swix Triac® – Den råeste skibekledningen noensinne! Les mer...

Swix ProFit Revolution – Swix lanserer med stolthet en nyvinning innen langrennsbekledning. Les mer...


VINTER 2013-14:

 Jakker   

Vester

Bukser

Dresser

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste