tips Følg oss på facebook
Flytende festevokser - NYHET

Den nye serien med flytende festevokser på sprayboks bruker noen av egenskapene til V-serien. De tre variantene av festespray er løsningen for ivrige skiløpere som ønsker en rask og enkel løsning samtidig som det stilles krav til godt feste. Serien inneholder V40L Blue Grip, V50L Violet Grip og V60L Red Grip. Alle tre brukes på tørt føre, med nysnø eller finkornet snø.

- ENKEL PÅFØRING

- GODT FESTE

- VARER LENGE

SWIX FOKUS
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Northugs nye skidress...
hylles av moteekspertene. Petters nye konkurransedress er fra Swix - les artikkelen på TV2's nettsider.
Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association
(Oslo, 24 April 2013) Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association (NSSF), and will supply clothing for the Norwegian national team as of the 2014/2015 season. Swix Sport and NSSF aim through this agreement, to increase the popularity of biathlon and biathletes further. Press releases:

Forrige (3 / 6) Neste