tips Følg oss på facebook
Filer og bryner
Swix Racing filer er laget av de beste filmakerne i verden. «Non-tang» filer er rektangulære over det hele og foretrekkes av de fleste. Dette innebærer den mest nøyaktige kant-geometrien som kreves på World Cup nivå, men er også et fantastisk redskap for dedikerte skikjørere. Filene inneholder det beste som finnes i markedet både av krom og ikke forkrommede materialer.

tpi = Teeth pr. inch
tpcm = Teeth pr. centimeter
(1 / 3) Neste
SWIX FOKUS
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Northugs nye skidress...
hylles av moteekspertene. Petters nye konkurransedress er fra Swix - les artikkelen på TV2's nettsider.
Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association
(Oslo, 24 April 2013) Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association (NSSF), and will supply clothing for the Norwegian national team as of the 2014/2015 season. Swix Sport and NSSF aim through this agreement, to increase the popularity of biathlon and biathletes further. Press releases:

Forrige (2 / 5) Neste