tips Følg oss på facebook

Swix Sport AS har sin hovedvirksomhet i Oslo og på Lillehammer. Våre produkter distribueres gjennom datterselskaper i Sverige, Tyskland, USA og Japan. Salg til øvrige markeder håndteres gjennom distributører.

I løpet av vår mer enn 60 år lange historie har Swix vært et av de fremste og best kjente navn innenfor skibransjen. Swix produkter er et av få norske industriprodukter som finnes i butikker over hele verden hvor det er vinterforhold og snø.

Selskapet er heleid av Ferd konsernet, et av Norges ledende, privat eide selskaper. Ferds visjon er å skape varige verdier og å sette tydelige spor.

Besøk Ferds hjemmesider 

 Swix Sport AS eier også varemerkene:  UvangBavac, Lundhags og Toko.

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste