tips Følg oss på facebook
Kontakt oss

Takk for at du ønsker å kontakte oss. Grunnet spam-mail har vi valgt å publisere e-postadresser uten koblinger, du må forandre (at) til @ når du skriver en adresse i e-posten.

I tillegg til vårt hovedkontor her i Norge har vi datterselskaper i USA, Japan, Tyskland og Sverige, samt distributører over hele verden. De er alle oppført under "Distributører" i menyen til venstre, med adresser og telefonnumre.

SWIX SPORT AS
Postboks 814
2626 Lillehammer
e-mail: firmapost(at)swixsport.no
Tlf.: 02626

Phone from abroad: +47 61 22 21 00

SWIX FOKUS
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Northugs nye skidress...
hylles av moteekspertene. Petters nye konkurransedress er fra Swix - les artikkelen på TV2's nettsider.
Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association
(Oslo, 24 April 2013) Swix enters into sponsorship agreement with the Norwegian Biathlon Association (NSSF), and will supply clothing for the Norwegian national team as of the 2014/2015 season. Swix Sport and NSSF aim through this agreement, to increase the popularity of biathlon and biathletes further. Press releases:

Forrige (2 / 5) Neste