tips Følg oss på facebook
Mesh tank Womens
Se bilde med tittel: 40216 : 10000
(1 / 1)
Produkt#: 40216
Landslagets nye favoritt til trening utenfor skisporet. Fjærlett multisport trenings singlet i mesh egnet til rulleski, løp m.m. Fantastisk lett, utrolig myk og enormt behagelig å ha på. Aerodynamisk silhuett og passform. Lekre sømdetaljer i kontrastfarge. Micro-mesh paneler i siden og deler av rygg for optimal lufting og komfort. Kvalitet: 100% Lycra® Made in Italy 4veis stretch 80% polyamid/20% elastan. Mesh paneler: 90% polyamid/10% elastan.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

Forrige (2 / 6) Neste