tips Følg oss på facebook
Swix gjennom over 60 år - en suksess historie!

Swix har passert 60 år med et lidenskaplig forhold til skisport, og ikke minst 60 år med et nært samarbeid med verdens beste utøvere innen sporten.

Swix har vært, og er, et historisk ikon med innovative produkter som har blitt til gjennom et teknologisk fokusert og dedikert utviklingsarbeid i nært samarbeid med verdens beste idrettsutøvere. Vårt nære samarbeid med utøverne har vært en av drivkreftene for vår produktutvikling. Swix produkter har siden 1946 blitt brukt av vinnere i World Cup, Verdensmestere og Olympiske Mestere.

Samarbeidet med mange av verdens beste utøvere innen skisporten har vært en forutsetning siden starten, og vi har opp igjennom årene smurt og preparert ski og snowboard, utstyrt dem med verdens beste staver, og langrennsbekledning.

I tillegg til å sponse løpere og team i verdensklasse har vi også et nært samarbeid med flere arrangement og organisasjoner. Dette har vi valgt å gjøre for å kunne bidra til at skiidrettens posisjon skal kunne opprettholdes i fremtiden. Vi i Swix ønsker at vintersport skal være om mulig enda mer populært i fremtiden som det har vært i mange generasjoner.
Swix har vært en pioner innen skisporten og en betydelig aktør innen bransjen. Vi er medlem av nesten alle nasjonale ski pooler innen våre produktkategorier for Skiskyting, Nordiske grener og Snowboard rundt omkring i verden.

Foran denne sesongen er det signert en forlengelse av avtalen med Norges Skiforbund frem til 2010 innen bekledning inkludert undertøy, hansker, luer og sokker i tillegg til staver til nordiske grener (langrenn, hopp, kombinert og telemark) samt staver til alpine grener.

I tillegg har vi signert avtale frem til 2010 med det Tsjekkiske langrenn- og kombinert landslaget på bekledning med den Olympiske gullvinneren Katarina Neumannova i spissen. Innen skiskyting har vi avtale på bekledning med det polske landslaget.

Vi har videre sponsoravtaler med mange nasjonale snowboardforbund som US Ski & Snowboard Team og det Norske Snowboardforbundet (NSBF).

Det er videre mange frikjører (freeride) og andre utøvere innen jibbing (skilek), freestyle og snowboard cross som bruker våre komposittstaver som de finner som de beste.   

Print
SWIX FOKUS
Swix kjøper Skisporet AS
Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper. Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS 
Vasaloppet og Swix utvider samarbeidet
Vasaloppet vil fra og med sesongen 2014/15 utøke sitt samarbeid med Swix til også å innebefatte rollen som stavleverandør. Pressemelding Vasaloppet Swix Pressemelding Vasaloppet Swix 
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016
(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

(1 / 6) Neste