NY SWIX SMØRETIPS APP

Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter. Derfor har mange opplevd at den ikke fungerer.

Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer den med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig!

Last ned android app ved å klikke her
eller søk opp SWIX i App Store.

 


Swix gir deg anbefalinger og instruksjoner for smøring og prepping helt gratis der du er, eller ønsker å være. Last ned Swix smøretips app!

Enkle smøretips
Et godt alternativ til alle som ønsker godt feste og god glid på den raskeste og enkleste måten.

Avanserte smøretips
Smøretips som baserer seg på tilleggsutstyr slik som smørebord og smørejern. Smøringen fester seg bedre til sålen og holder lengre.

I bruk
Det første tipset som dukker opp henger sammen med hvor du befinner deg. Tjenesten finner ut hvor du er med en feilmargin på ca. 50 m i tettbebygde strøk og noe mer andre steder i utkantstrøk. Temperatur og værdata hentes fra Meteorologisk institutt – www.met.no.

Swix gir deg tips både på ny/finkornet snø og grovkornet snø. Kladder det eller glipper det med den smøringen vi har anbefalt, gir vi også anbefalinger for å rette på dette. Snøen kan endre seg lokalt og gi utslag på hva det bør smøres med. Ta gjerne med en varmere og en kaldere smøring for å være sikkert på at dagen vil bli optimal.

Videovisning
Er du interessert i å se hvordan du skal smøre og preppe med våre anbefalinger, trykker du på pålegging knappen til høyre for tipset. Du vil da se hvordan du rengjør, legger på festevoks og glidvoks i videoformat. Du vil også se hva du trenger av tilleggsutstyr.

Søk sted
I feltet søk sted kan du søke på andre steder enn der du er og få våre beste anbefalinger for det stedet du velger.

Tid og dato
Planlegg turen din ut fra værvarselet og temperaturen fra Meteorologisk institutt.
Se en detaljert oversikt time for time slik at du får med deg alt du trenger til turen i dag og tre dager fremover.

Rediger
Stemmer ikke værmeldingen fra Meteorologisk institutt kan du trykke på knappen rediger og endre temperatur, vær og utøverprofil slik at du får riktigst mulig smøretips.

Del på sosiale medier
Del våre smøretips med dine venner, fortell dem hvor du er/skal og få dem med på turen din.

God tur, hilsen Swix!

Print
SWIX FOKUS
Swix kjøper Skisporet AS
Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper. Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS 
Vasaloppet og Swix utvider samarbeidet
Vasaloppet vil fra og med sesongen 2014/15 utøke sitt samarbeid med Swix til også å innebefatte rollen som stavleverandør. Pressemelding Vasaloppet Swix Pressemelding Vasaloppet Swix 
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016
(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

(1 / 6) Neste