tips Følg oss på facebook
Krav til våre leverandørerKrav til våre våre leverandører

Swix Sport krever at alle leverandører må forplikte seg til å overholde våre etiske retningslinjer

  • Swix praktiserer full åpenhet rundt våre leverandører og vil om nødvendig offentliggjøre våre leverandørlister. Ved forespørsler om våre leverandørlister, ta kontakt med Adm.Dir Ulf Bjerknes (u.bjerknes@swixsport.no)
  • Våre retningslinjer tilsier at alle våre leverandørene må forsikre oss om at de ikke driver med barnearbeid, diskriminering, uetiske straffereaksjoner eller belaster det eksterne miljøet på en uønsket måte.
  • Videre må alle våre leverandører garantere at medarbeiderne jobber på frivillig basis, mottar minst minimumslønn, ikke jobber flere timer enn de lokale reglene tilsier, har forhandlingsrett og at arbeidsplassen deres tilfredsstiller HMS krav.
  • Ledelsen hos våre leverandører er ansvarlig for å implementere de etiske retningslinjene gjennom aktiv kommunikasjon og jevnlig oppfølging.
  • Våre etiske retningslinjer er en del av kontrakten med leverandørene
  • Alle våre leverandører blir fulgt opp gjennom jevnlige besøk både før, under og etter produksjon. Swix smøring skader ikke omgivelsene.

Print
SWIX FOKUS

Swix smøretips for

Svalbard Skimaraton

3. mai 2014

Oppdatert 23.04.14

Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


(1 / 5) Neste