tips Følg oss på facebook
SKISMØRING OG SKISTELL

Swix har vært ledende på skismøring og tilbehørsartikler siden 1946. Tre-farge ideen med rødt for varmt, grønt for kaldt og blått for vanlige forhold, ble introdusert da Swix kom på markedet og ble med en gang en suksess.

I dagens sortiment er glidvokssystemet Cera NovaX et vesentlig element. Det dekker alle behov for gli innenfor alpint, snowboard og langrenn.

Når det gjelder festesmøring har vi systemet KRYSTAL LINE med tørrvoks og klistere tilpasset konkurranseløpere, og ellers en rekke produkter for tur- og rekreasjonsløpere.

Våre produkter er alltid under skiene til deltagerne i World Cup renn, og våre rennservice folk er alltid på plass for å bistå nasjonenes og skifabrikkenes personell. Vi er stolte av å kunne konstaterer at vi i dag er det ledende merket innen World Cup Racing.

Skismøring er ikke bare vesentlig for å oppnå god gli. For alle skiløperkategorier betyr godt smurte ski bedre kontroll, bedre svingegenskaper og bedre beskyttelse av sålematerialet. Det samme gjelder for snowboard. Vår F4 Universalsmøring er et godt alternativ for alle som søker en enkel og god glidvoksbehandling.

Skismøringen er den kritiske forbindelsen mellom skisålen og snøen. På våre web sider vil du finne informasjon om bruken av de forskjellige produktene og når de skal brukes, både for konkurranseløpere og rekreasjonsløpere.

God behandling av ski og brett lønner seg – og gir resultater!

 

 


SWIX FOKUS
Swix kjøper Skisporet AS
Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper. Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS 
Vasaloppet og Swix utvider samarbeidet
Vasaloppet vil fra og med sesongen 2014/15 utøke sitt samarbeid med Swix til også å innebefatte rollen som stavleverandør. Pressemelding Vasaloppet Swix Pressemelding Vasaloppet Swix 
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016
(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

(1 / 6) Neste