tips Følg oss på facebook
SWIX VX - Ny festesmøring med mer fluor

For sesongen 2014-15 har vi utviklet to nye festevokser beregnet på racing. Disse forhåndslanseres nå i SWIX RACING CENTER butikker rundt om i landet. Dette er ”toppingvokser” som du legger på som siste lag utenpå andre festevokser, maks et par lag. Etter tester viser dette seg å være spesielt gode vokser på høy luftfuktighet.

 

 

 

VX43   HIGH FLUOR HARD WAX.
Festevoks med høyt fluorinnhold. Meget bra ved høy luftfuktighet. Brukes som siste lag. Gir bedre glid og lettere føring. Reduserer risiko for ising. 45 g.
          VX53   HIGH FLUOR HARD WAX.
Festevoks med høyt fluorinnhold. Spesielt bra ved høy luftfuktighet. Brukes som siste lag. Gir bedre glid og lettere føring. Reduserer risiko for ising. 45 g.

Festevokser og klistere

Festevokser og klistere for langrenn utgjør i tillegg til glivokser, en annen viktig del av vårt produktsortiment. Klassisk langrenn øker jevnt og trutt i popularitet og er en sunn måte å trene på. VR- og V-voksene er beregnet på «tørre» spor, mens klistrene er beregnet for «våte» og isete spor.

Våre produkter brukes jevnlig innen alle disipliner av World Cup (både langrenn, alpint, skiskyting og hopp) hvor vi er representert med våre Swix Racing Service Teams. Vi er stolte av å kunne si at gjennom alle de årene vi har vært til stede har vi vokst til å bli en ledende leverandør innen World Cup.

Husk at voks er den siste viktige forbindelsen mellom sålen og snøoverflaten. Les mer om generell smøring med tørrvokser her.

SWIX FOKUS
Swix kjøper Skisporet AS
Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper. Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS 
Vasaloppet og Swix utvider samarbeidet
Vasaloppet vil fra og med sesongen 2014/15 utøke sitt samarbeid med Swix til også å innebefatte rollen som stavleverandør. Pressemelding Vasaloppet Swix Pressemelding Vasaloppet Swix 
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016
(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

(1 / 6) Neste