tips Følg oss på facebook
Glivokser

Swix Cera Nova er verdens beste glidere uansett om det gjelder alpint, snowboard eller langrenn. Cera Nova systemet består av Cera F både som pulver, i fast form og flytende, samt vanlige glivokser. Produktene dekker alle temperaturområder og snøforhold. Cera Nova Systemet har fem ulike kategorier. Klikk på menyen til venstre for å lese mer om de og for å se produktene.

Glismøring er viktig for økt fart, men for vanlige ski eller snowboard entusiaster er smøring minst like viktig med hensyn til bedre flyt, mer kontroll og beskyttelse av sålene. For disse anbefaler vi F4 Universalvoks eller våre nye flytende glidere.

Voks er det viktige bindeleddet mellom sålen og underlaget, derfor anbefaler vi alle å smøre!

 

 

Swix kommer med FUTURE CERA™, en ny teknologi som er et bidrag til å gjøre våre produkter mest mulig naturvennlige.

(1 / 2) Neste
SWIX FOKUS
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016

(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
(1 / 5) Neste