tips Følg oss på facebook
Cera Nova kategori 3: HF-vokser

HF betyr «høyt fluorkarboninnhold». Det finnes fem vokser i denne gruppen som er basert på hydrokarbonvokser med høy prosentandel av en fluorkarbon med et lavt smeltepunkt. Produktene har fremkommet som en videreføring av Cera F-teknologien. Voksene gir meget god gli og høy akselerasjon. De har et bredt bruksområde, og er slitesterke og smussavstøtende.

HF-produktene kan meget vel brukes alene som rennvoks, men den optimale kombinasjon er en HF-voks som underlag med Cera F utenpå. Leveres i pakninger på 40 og 180 gram.

Klikk på hvert av produktene for å lese mer om dem.

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste