tips Følg oss på facebook
Cera Nova kategori 4: LF-vokser

LF står for «lavere fluorinnhold». Basis for serien er hydrokarbonvokser, tilsatt en lav andel av fluorkarbonmateriale. Brukes ofte til trening. Kan også brukes på renn, med Cera F som ytterste lag, men da er det mest vanlig å bruke HFBW/HF som underlagsvoks.

Fargekoding og bruksområder er sammenfallende med HF-linjen. Leveres i pakninger på 60 og 180 gram. LF-voksene er lysere i fargen enn CH voksene.

Klikk på hvert av produktene for å lese mer om dem.

SWIX FOKUS
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016

(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
(1 / 5) Neste