tips Følg oss på facebook
Cera Nova kategori 5: CH-vokser

CH står for hydrokarbon. Innenfor denne gruppen er det ikke tilsatt fluorkarbon. De er basert på 100% full-raffinerte petroleumsvokser og syntetiske parafiner. Voksene innenfor denne familien er fullverdige og prisgunstige produkter til trening og renn bruk.

Fargekoding og bruksområder korresponderer med HF- og LF-linjene. CH-voksene har noe dypere farvetoner enn LF-voksene. Alle voksene leveres i pakninger av 60 og 180 gram unntatt CH3 som inneholder 30 gram.

Klikk på hvert av produktene for å lese mer om dem.

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste