tips Følg oss på facebook
Langrennsstaver

SWIX KOMPOSITT TEKNOLOGI
Swix er den ledende innovatøren innen komposittstaver. Løpere på høyeste nivå innen World Cup foretrekker Swix sine komposittstaver. Swix er et naturlig valg for maksimal ytelse uansett ferdighetsnivå.

Vår nye industristandard Swix Triac 1.0 når kun det beste er godt nok!

Andre velkjente modeller som Star, Team, Cross og Comp er oppdatert med viktige forbedringer på tekniske egenskaper som stivhet, pendel og vekt. I vår satsning for å gjøre stavprogrammet bedre, har vi etablert en teoretisk base over de viktigste egenskapene i et skistavrør, Swix Performance Index (PFI).

Teknisk informasjon om Swix langrennsstaver, anbefalte lengder for klassisk langrenn og anbefalte lengder for skøyting.

Les også mer om hva du bør tenke igjennom når du skal kjøpe langrennsstaver…

Swix har delt opp stavsortimanget for langrenn i følgende kategorier. Trykk på kategorien du hører hjemme i for å se fult sortiment:

 

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste