tips Følg oss på facebook
TILBEHØRLuer & pannebånd
En rekke landslagsløpere og toppatleter velger å bruke Swix racing luer. Swix luekolleksjon innholder produkter med forskjellig funksjon og design, slik at alle kan finne riktig produkt. Luene er laget av merinoull som er blandet med forskjellige typer materialer for å oppnå forskjellige funksjoner og utseende.

Hansker
Vår store internasjonale hanskekolleksjon har spesialmodeller for langrenn, både for konkurranser og til mosjon. Vi tilbyr også flere modeller for andre vinteraktiviteter. Funksjonelle stoffer og egenskaper i kombinasjon med perfekt passform og komfort er våre viktigste prioriteringer. Alle hansker er vaskbare på 40°C. Vi anbefaler å vaske hanskene i lunkent vann og mild såpe.

Luer

Pannebånd

Hansker

SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste