tips Følg oss på facebook
HFBWX-vokser – Høyt fluorkarboninnhold med BW additiv

HFBW Black Wolf er et resultat av vår stadige forskning for å forbedre glidproduktene våre. Den har vist fremragende resultater på tester i World Cup og VM i både langrenn, skiskyting og alpint. Den utmerker seg særlig på kunstsnø, omdannet snø og skitten snø samtidig som den fungerer bra under kalde forhold med høy tørrfriksjon. Det patenterte additivet har betydelig lavere friksjonskoeffisient enn tidligere additiv. Leveres i pakninger på 40 g eller 180 g.

  HF04BWX
Temperaturområde fra -12°C til -32°C.
Anbefalt smørejerns temp: 155°C.
En ny voks for bruk i ekstrem kulde med BW additiv, som reduserer tørr friksjon i svært kalde forhold. Også en meget god voks på kunstsnø. Voksen kan brukes som racing voks alene eller som underlagsvoks for Cera F kaldt pulver, som FC04X.
  HF05BWX
Temperaturområde fra -8°C til -14°C.
Anbefalt smørejerns temp: 150°C.
5-serien er helt ny i Cera Nova X-linjen, og utfyller gapet i hardhet mellom 4- og 6-voksene. Den har blitt etterspurt fra alpint, hvor den har blitt brukt med stor suksess i World Cup de to siste sesongene. Langrenn har også oppdaget HF05BWX med stor interesse.
Lavt smeltepunkt sammenlignet med 4-serien gjør den enklere å arbeide med, uten å ofre de gode gli egenskapene under kalde forhold.
HF05BWX er en ny voks med BW additiv som reduserer friksjon i kalde og tørre snøforhold. Voksen kan brukes som racing voks alene eller som underlagsvoks for Cera F kald-pulver, som FC05X.
  HF06BWX
Temperaturområde fra -5°C til -10°C.
Anbefalt smørejerns temp: 145°C.
Vår standard HF6BW voks har vist seg å være for god til å bli fjernet og er derfor videreført som HF06BWX i den nye Cera Nova X-linjen. BW additivet reduserer friksjonen i kulde og forurenset snø. Dette er en veldig populær voks både i alpint og langrenn og har den vist gode egenskaper på kunstsnø, i tillegg til omdannet og gammel natursnø. Voksen kan brukes som racing voks alene, men er også ofte brukt som underlagsvoks for Cera F, som FC06X og HVC Cold (FC60L).
  HF07BWX
Temperaturområde fra -2°C til -8°C.
Anbefalt smørejerns temp: 140°C.
En ny voks med en forbedret reseptur, som har vist seg å være betydelig bedre enn den gamle HF7BW. En allsidig voks egnet for normale vinterforhold under frysepunktet. Hardheten gjør den enklere å arbeide med, og det er lett å få et godt sluttresultat.
BW additivet reduserer friksjonen i kald og forurenset snø. Dette er en svært populær voks i alpint og langrenn og har vist gode egenskaper på kunstig snø i tillegg til naturlig, forvandlet eldre snø. Voksen kan brukes som racing voks alene, men er også ofte brukt som underlagsvoks for Cera F, som FC07X og HVC Cold (FC60L).
  HF08BWX
Temperaturområde fra -4°C til +4°C.
Anbefalt smørejerns temp:
En ny voks i Cera Nova X-linjen som er hardere enn den gamle HF8BW. BW additivet reduserer friksjonen i forurenset snø. Justert hardhet gjør at voksen er mer robust og absorberer mindre skitt. Spesielt merkbart når den brukes alene. Gode resultater i kunstsnø samt omdannet til gammel natursnø. Voksen kan brukes som racing voks alene, men er også ofte brukt som underlagsvoks for Cera F, som FC08X og HVC Warm (FC80L).
  HF10BWX
Temperaturområde fra 0°C til +10°C.
Anbefalt smørejerns temp:
En ny voks i Cera Nova X-linjen som er hardere enn den gamle HF10BW. BW additivet reduserer friksjonen i forurenset snø.
Justert hardhet gjør at voksen er mer robust og absorberer mindre skitt. Spesielt merkbart når den brukes alene. Gode resultater i kunstsnø samt omdannet til gammel natursnø. Voksen kan brukes som racing voks alene, men er også ofte brukt som underlagsvoks for Cera F, som FC10X og HVC Warm (FC80L).

SWIX FOKUS
Swix kjøper Skisporet AS
Swix blir majoritetseier i Skisporet.no, markedets ledende nettportal for nett og mobilbasert prepareringsstatus av langrennsløyper. Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS Pressemelding - Swix kjøper Skisporet AS 
Vasaloppet og Swix utvider samarbeidet
Vasaloppet vil fra og med sesongen 2014/15 utøke sitt samarbeid med Swix til også å innebefatte rollen som stavleverandør. Pressemelding Vasaloppet Swix Pressemelding Vasaloppet Swix 
Storsatsning fram mot VM i skiskyting i 2016
(Oslo, 3. juni 2014) I dag går startskuddet for Swix og Norges Skiskytterforbunds satsning fram mot VM i skiskyting 2016 i Holmenkollen. Rekruttering og breddeidrett er en viktig del av samarbeidet mellom NSSF og Swix. Sammen med skiskytterstjernene skal nye talenter løftes fram.

Fotokonkurranse!
Vi ønsker å kjenne på den gode følelsen i skisporet. Send oss dine beste bilder av langrennsløpere kledd i Swix teambekledning: hakon@original.no

Les mer om konkurransen her.

(1 / 6) Neste