tips Følg oss på facebook
Swix gjennom over 60 år - en suksess historie!

Swix har passert 60 år med et lidenskaplig forhold til skisport, og ikke minst 60 år med et nært samarbeid med verdens beste utøvere innen sporten.

Swix har vært, og er, et historisk ikon med innovative produkter som har blitt til gjennom et teknologisk fokusert og dedikert utviklingsarbeid i nært samarbeid med verdens beste idrettsutøvere. Vårt nære samarbeid med utøverne har vært en av drivkreftene for vår produktutvikling. Swix produkter har siden 1946 blitt brukt av vinnere i World Cup, Verdensmestere og Olympiske Mestere.

Samarbeidet med mange av verdens beste utøvere innen skisporten har vært en forutsetning siden starten, og vi har opp igjennom årene smurt og preparert ski og snowboard, utstyrt dem med verdens beste staver, og langrennsbekledning.

I tillegg til å sponse løpere og team i verdensklasse har vi også et nært samarbeid med flere arrangement og organisasjoner. Dette har vi valgt å gjøre for å kunne bidra til at skiidrettens posisjon skal kunne opprettholdes i fremtiden. Vi i Swix ønsker at vintersport skal være om mulig enda mer populært i fremtiden som det har vært i mange generasjoner.Les mer
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste