Swix gir deg smøretips der du er på SMS!

Swix SMS smoertipsDu sender Swix til 2030 og får smøretips for der du er.

SMS tipset fungerer på den måten at man sender kodeordet Swix til 2030. Man får da en SMS tilbake der det står hvor man er, hvilken temperatur det er og smøretips for denne temperaturen gitt de tre snøtypene: nysnø, finkornet, grovkornet. Det vil også følge med en link til en Wap side der man kan se dette smøretipset med en finere layout (Bedre grafikk, bilder av produktene osv.). Hvis man f. eks er i Oslo og ønsker tips for Lillehammer kan man enten søke opp lillehammer direkte, eller man kan be om smøretips for en gitt temperatur. Vi tilbyr også videosnutter med tips på hvordan smøre og lignende for nedlasting.

Tjenesten koster kun 5 kr. Videoene koster 8 kr, men disse får du til din mobiltelefon permanent.

Litt om hvordan dette fungerer:

  • Tjenesten finner ut hvor du er med en feilmargin på 50m i tettbebygde strøk og noe mer andre steder; med andre ord mer enn nok til å kunne gi et bra smøretips.
  • Når systemet nå vet hvor du er så går det inn på yr.no og finner temperaturen på det aktuelle stedet.
  • Ut i fra temperaaturen sjekker systemet hva som skal tipses ut i fra en smørematrise. Smøretipsene er laget for å hjelpe den ”vanlige” skigåer. Dvs. at tipsene baserer seg på enkle metoder det er mulig å få til i løypa uten tilgang til å feste skien i en profil eller varme med mer.
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste