Ny Swix Twist&Go® kombipigg!

Det kan se ut som en liten ting, men vi vil hevde at det er en stor revolusjon. Både når det gjelder funksjon og ikke minst er det praktiske fordeler ved at det ikke finnes løse deler. Du kan ved hjelp av et enkelt håndgrep skifte funksjon på staven. Når underlaget endres, vrir du Twist&Go rundt til ønsket posisjon, dvs. til hard-metallpigg eller gummipute. Det er også lavere vekt der det er viktig at det er lav vekt. For å få en optimal pendelbevegelse er nemlig hvert gram spart i denne enden av staven viktig.

Ny og forbedret hardmetallpigg som gir enda bedre feste på is, snø og glatt underlag.

En liten kule inne i selve konstruksjonen gjør at du vil høre en klikkelyd når det er på tide å skifte gummipute. Det er viktig at du skifter gummiputen når du hører lyden, ellers vil du slite på selve mekanismen.

Ny og bedre utforming på gummipute. Formen gjør at gummiputen ruller i fartsretningen.

 

Piggholk og asfaltpigg

Piggholken er utstyrt med en hardmetall pigg for bruk i terreng og på glatte underlag som is etc. Piggholken er også utstyrt med en gummiknott som lett kan tas av og på for støtdemping når du går på asfalt og eventuelle andre harde underlag. 

 

 

SWIX FOKUS
Menneskekroppen er skapt for bevegelse, og menneskesinnet for opplevelse. Swix gir deg nå det beste fra begge verdener med Nordic Walking – treningsformen som lader deg helt ut fysisk og helt opp psykisk.