tips Følg oss på facebook
Nordic Walking

Stadig flere har oppdaget effekten av Nordic Walking og oppfatningen om at dette er en rar måte å trene på eksisterer ikke lenger. Mengden av gode argumenter er det vanskelig å stå imot. Du kan trene hvor som helst, i terrenget, på grus, på asfalt og på snø. Alt er like effektivt.

Sporten har også utviklet seg videre med trening med meget høy intensitet som stiller nye krav til stavene. Swix har tatt konsekvensen av dette og utviklet en helt ny linje med NW staver hvor det er lagt vekt på individuelle tilpasninger. Vi har til fulle utnyttet vår erfaring innen kompositteknologi gjennom mer enn 25 år. Alle rørene er nyutviklet med fokus på vekt, styrke og stivhet.

Twist&Go er forbedret med ny aluminiumsbolt og forbedret feste av gummiknott. Videre har vi utviklet to nye gummiknotter med større anslagflate, bedre demping, slitestyrke og friksjon. En for Twist&Go og en for standard spiss.

Print
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste