tips Følg oss på facebook
KR50 Flexi klister silver +3C/-4C, 55g
Se bilde med tittel: KR050 Box.jpg
Se bilde med tittel: KR050 Tube.jpg
(1 / 1)
Produkt#: KR050
+3°C til -4°C. FLEXI klisteret skiller seg noe ut fra resten av rekken da det er for blandingssnø (fin/grov) i det kalde området. Idealområdet ligger på kuldegradesiden, men klisteret gir også feste selv om temperaturen kommer over null. Det er dette klisteret som tåler mest finkornet snø av alle klistere på markedet. Dette skyldes delvis at FLEXI inneholder sølv. FLEXI er noe mer slitesterkt/hardere enn K21N Sølv Universal og rekker lenger «opp i lia» enn KR40 COARSE SNOW.
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste