tips Følg oss på facebook
Powder vest Mens
Se bilde med tittel: 11161-10000.jpg
(1 / 1)
Produkt#: 11161
Produktbeskrivelse:Varm toppvest med fl eecefôr godt egnet fortrening og konkurranse på kalde dager.• Stretch parti på rygg for bedre pustendeegenskaper.• Krage i stretch materiale.• Innstrammingsmulighet med strikk på nedre kant.• Refl eksbånd for synlighet i mørket.• Vind- og vannbestandig.Kvalitet:90% nylon/10% spandex, 2-way stretch.Tefl on impregnering.Stretch partier: 1-sidig børstet 87% nylon/13%spandex.Fôr: 100% polyester 1-side børstet fl eece 110g/m2.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste