tips Følg oss på facebook
ProFit pants Mens
Se bilde med tittel: 25141-10000
(1 / 1)
Produkt#: 25141
Produktbeskrivelse: Teknisk 3-lags fasongsydd skallbukse med bondede lommer. Stretch parti på baken og bakside lår, samt laminert stretch mesh i side for optimal bevegelighet og pustende egenskaper. Formsydde knær for optimal bevegelighet. Glidelås i siden fra knær og ned. Strikk i livet med knytting. Strikk med silikon belegg på nedre kant ben. Refleksbånd for synlighet i mørket. Vanntette glidelåser. Vind- og vannbestandig. Kvalitet: 3-lags 96% polyester/4% spandex PU 2-veis stretch. M.V.P. 3.000g/m2/24hrs., W/P 8.000mmH2O. Laminerte mesh partier: 100% polyester mesh med P/D milky laminat. Stretch partier: 90% nylon/10% spandex.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS

Swix smøretips for

Svalbard Skimaraton

3. mai 2014

Oppdatert 23.04.14

Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


(1 / 5) Neste