tips Følg oss på facebook
Arctic pants full zip Mens
Se bilde med tittel: 25051 : 10000
(1 / 1)
Produkt#: 25051
Produktbeskrivelse: Varm og god fult Thinsulate® fôret selebukse med fasongsydde knær - perfekt til funksjonærer og trenere, racing service og andre. • 2 stikklommer og en praktisk baklomme.Vanntette glidelåser. Vind- og vannbestandig. • Snølås med strikk bånd med silikon belegg på nedrekant, knapper og borrelås for ekstra stramming. • Avtakbare seler med clip-down glidelås og borrelås festesystem i front. • Full side glidelås fra livet og ned – perfekt til bruk under oppvarming over konkurransedress. • Gylf åpning, samt borrelås stramming i linningen. • Hemper på linningen til å feste Arctic jakke for økt komfort og beskyttelse på svært kalde dager. Kvalitet: EntrantGII® membran 2-lags 100% nylon. M.V.P.8.000g/m2/24hrs. W/P 5.000mmH2O. Padding: 60g/m2 Thinsulate®. Fôr: 100% polyester 1-side lett børstet.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS

Swix smøretips for

Svalbard Skimaraton

3. mai 2014

Oppdatert 23.04.14

Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


(1 / 5) Neste