tips Følg oss på facebook
Touring pants Mens
Se bilde med tittel: 22651 : 10000
(1 / 1)
Produkt#: 22651
Produktbeskrivelse: Helt ny varmere fôret tur- og treningsbukse som isolerer godt mot vinterkulda. Innovativt nytt carbon-mesh fôr med wicking for økt transport av fuktighet. Kan utmerket godt kombineres med produkter i Star XC gruppen. • Fasongsydde knær. Vind- og vannbestandig. • Refleksbånd for økt synlighet i mørket og lekre sømdetaljer. • Behagelig strikk i livet med knapp og glidelås i gylfåpning. • Glidelås fra knærne og ned med mulighet for enten rette ben eller med ekstra vidde. • Strikk med silikonbånd på nedre kant av bena. • Praktisk nøkkellomme på innsiden i linningen. Kvalitet: 100% polyester med FC Free DWR impregnering (Bionic Finish Eco). Stretch paneler: børstet 84% polyester/16%spandex. Fôr: wicking, 48% carbon/52% polyester, 100% polyester mesh.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste