tips Følg oss på facebook
Horizon pants Mens
Se bilde med tittel: 22911 : 10000
Se bilde med tittel: 22911 : 75000
(1 / 1)
Produkt#: 22911
Produktbeskrivelse: Endelig en Swix turbukse i lett polyamid kvalitet med fantastiske pusteegenskaper og vindbestandighet takket være den nye X4Skin® teknologien. Swix lanserer en spennende ny produktgruppe rettet mot markatraveren og turentusiasten. • Behagelig strikk i livet med knapp og glidelås i gylfåpning. • Fasongsydde knær for økt bevegelighet. • Glidelås fra knærne og ned med mulighet for enten rette ben eller med ekstra vidde. • Refleksbånd for økt synlighet i mørket. • 2 stikklommer, samt praktisk lomme med klaff på låret. • Vind- og vannbestandig. Kvalitet: 100% polyamid med X4Skin® impregnering. Fôr: 100% polyester mesh.
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste