tips Følg oss på facebook
T71 WC digital iron x-thick 220V
Se bilde med tittel: T71220.jpg
(1 / 1)
Produkt#: T71220

25 mm ekstra tykk plate gir stabil temperatur og gir optimal kontroll ved pålegging av Cera F. Temperaturen går opp til 180°C. Jernet «husker» siste innstilte temperatur ved evt. kontaktbrudd. Varmen styres av en mikroprosessor som justeres ved avvik på 1°C. Den tykke platen gjør at jernet også kan brukes i noe kaldere omgivelser enn romtemperatur. Varmeplaten er vinklet bak for lettere påføring av Cera F. Foran er det rett for god kontroll ved smøring av glidsonene på klassiske ski. 1000 Watt.

Førstevalget blandt World Cup servicemenn!
NB! Når man skal legge på Cera F pulver som FC78 Super Cera, FC7 og FC8X er det vesentlig å benytte et jern som T71 for å gjøre en god jobb.

 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste