tips Følg oss på facebook
Roto-børster

Når du har mange ski eller brett som skal prepareres kan Roto-børsting være tidsbesparende. Du trenger en drill med rotasjonshastighet på minimum 1000rpm - ideelt 2000rpm eller mer. Vi anbefaler å bruke beskyttelsesbriller og støvmaske.


Roto-børsting for føre kaldere enn -5°C: Cera Nova 4, 6 og 7 vokser

Etter sikling:

1. Start med T181 eller T162 standard bronsebørste. Børst sålen to ganger fra tuppen og bakover i en bevegelse.
2. Bruk deretter T16M Roto-børste med hestehår. Rotasjonshastighet 1000-2000rpm. Ikke press hardt. Start fra tuppen (vokspartikler skal kastes bakover på sålen) og beveg drillen frem og tilbake ca. 30 cm om gangen mens du gradvis jobber deg bakover.
3. Børst deretter to ganger fra tuppen og bakover i en bevegelse på ca. 3 til 5 sekunder.
4. Avslutt med T17B Roto-børste med sort nylonbust (1000-2000rpm). Børst tre ganger fra tuppen og bakover i en bevegelse på ca. 3 til 5 sekunder.

Nå er skien eller brettet klart og du kan fortsette med pålegging av Cera F.


Roto-børsting for normalt føre varmere enn -5°C: Cera Nova 8 og 10 vokser

Etter sikling:

Punkt 1 til 3: Følg de samme stegene som beskrevet for kaldt føre.

4. Avslutt med T17W Roto-børste med hvit nylonbust (1000-2000rpm). Børst tre ganger fra tuppen og bakover i en bevegelse på ca. 3 til 5 sekunder.

Nå er skien eller brettet klart og du kan fortsette med pålegging av Cera F.

Print
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste