tips Følg oss på facebook
Profit Light 1-pcs skisuit Womens
Se bilde med tittel: 32586 : 90000
(1 / 1)

Produktbeskrivelse:Gå for gull. Fantastisk lett, utrolig myk og enormtbehagelig å ha på – Swix revolusjonerende ny meshhel konkurransedress med overraskende isolerendeevner pga stoff ets evne til å fange luft i meshstrukturen.Ingen ubehagelige sømmer somstrammer. Dette kjennes bare ut som et ekstra”hudlag”.Prøv Swix mesh skidress og la deg begeistre! Sedem i bruk av verdenseliten allerede under VM2011i Oslo.• Aerodynamisk silhuett og passform• Skulderzips med clip-down funksjon som hindrerglidelåsen i å åpne seg under brukKvalitet:4veis stretch mesh 80% polyester/20% elastan.
 

Print
 PRODUKT OVERSIKT
SWIX FOKUS
Swix Vistech® tildeles Merket for God design!
Swix griper tak i den viktige problemstillingen med å bli sett i mørket og belønnes med Merket for God design. Les mer i pressemeldingen: SwixVistech_MerketforGodDesign SwixVistech_MerketforGodDesign 
Swix App problemer
Smøre Appen har vært under oppgradering i høst/tidlig vinter derfor har mange opplevd at den ikke fungerer. Statusen er nå at iOS versjonen er operativ. Den androide versjonen er fortsatt under oppgradering; vi oppdaterer med nye produkter/bilder som tilfredsstiller oppløsningen på androide skjermer. Vi beklager og jobber på spreng med å løse dette så raskt som mulig.


Fantastisk miljøforskningsprosjekt!
Swix tidobler forskningskapasiteten. Les artikkelen i Finansavisen, Lars K_Finansavisen .

(1 / 5) Neste